top of page

Termeni si conditii

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Informatii despre produse

www.rawrent.ro ofera clientilor o experienta de tip “one stop shopping”. Cu alte cuvinte un loc in care sa gasiti absolut tot ceea ce va este necesar pentru un shooting. De la obiective, la camere foto si video de inchiriat, de la lumini de toate felurile,  sau accesorii.

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile sunt afisate pe site.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se primeste impreuna cu produsele comandate.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si SC RAWRENT MEDIA SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca SC RAWRENT MEDIA SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

SC RAWRENT MEDIA SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

SC RAWRENT MEDIA SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nicio responsabilitate in ceea ce priveste:

  • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.

  • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.

  • informatiile eronate furnizate de cumparator. 

  • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.

  • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet.

  • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

 

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

SC RAWRENT MEDIA cu sediul social in Bucuresti, str. Grigore Ionescu Nr. 63, camera 1, bl. T73, sc 2, et. 4, ap. 42, Sector 2, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J40/21324/2021, C.I.F.: 45315823

bottom of page